Nyheter

apr. 19

8 veckor

Tänk vad tiden går fort. Valparna i V kullen har nu blivit 8 veckor gamla. De har alla fått nya bra hem med fantastiska valpköpare.

Jag älskar hundars beteende och fördjupar mig inom området så fort jag kan. Man vet så mycket mer om hundars beteende och egenskaper nu än för bara 10 år sedan,det är otroligt intressant. Under påsken deltog jag under 4 kvällar på sammanlagt 14 timmars utbildning med hundutbildningsgruppen David Selin. Mycket lärorikt.

mar. 01

Utbildning

Jag har under ett års tid gått en yrkesutbildning för att bli Hundvetare. Det är en fördjupad utbildning om allt inom hund och kan liknas med kynolog. Det har varit en fantastisk lärorik tid och nu är jag diplomerad Hundvetare.

Natten till den 22/2 föddes vår V kull. Allt gick väldigt bra och 6 underbara valpar såg dagens ljus. Det föddes 3 tikar, 2 svarta och 1 röd samt 3 svarta hanar. Tyvärr förlorade vi en svart hane då han var väldigt liten. Väldigt sorgligt men vi har fem superfina valpar att glädjas åt. Spira och valparna mår jättebra...

ÅRETS HUND 2022 i PINSCHERSEKTIONEN har gått av stapeln. Här kommer resultatet från de fyra duktiga fina vovvar från Hickson Pinschers som varit aktiva 2022.

Så underbara nyheter! Spira är dräktig och hon och Xanthos väntar smått runt den 20:februari. Så spännande det ska bli och härligt med vårvalpar. Läs mer om denna kull under valpar

Tänk vad tiden går fort. Valparna i U kullen är nu levererade och de har alla åkt till sina nya hem. Vi önskar deras ägare stort Lycka Till och det ska bli så spännande att få följa Uzi, Hugo, Russin och Astrid på deras nya äventyr i livet.