våra hundar

Hickson Jaguar In Black

Vi kallar honom för Joplin! Han är född 2010 i vår J kull och han är 2:a generationen vår egen uppfödning. 

Joplin är pappa till en kull i England hos kennel Brintala, han har även en kull i Norge hos kennel Whiquila. Vi har också använt Joplin i avel och han är pappa till vår ”Rock” kull. 

Joplin är en fantastisk hane. Så genomsnäll, lekfull och världens myspelle. Han kan vara lös överallt och är med våra höns varje dag. Margharitta Black Bohemia

Vi kallar henne Zita! Hon kom till Sverige när hon var ca 1 år gammal och vi hämtade hem henne från Kristina Klicova som hade kennel Black Bohemia i Tjeckien. 

Zita är verkligen en hund som gör skäl för att kärt barn har många namn. Hon kallas för Sälen, mjukosten, Mimmi och många fler namn. Hon är godheten själv! 

Zita är född 2009 och numera en pensionär som lever livets goda dagar. 

Zita är mamma till vår K kull och vår ”rock” kull. 

Unforgettablys Fast and Furious 

Kallas för Flisan till vardags. Flisan är en inlånad tik som vi fått låna av Malin Ericsson vilket vi är djupt tacksamma över. Flisan är en mycket harmonisk och stabil tik. Känd för sitt vänliga temperament. Hon ör social och nyfiken och tar livet med en klackspark. 

Flisan är dräktig och ska bli mamma till vår kommande . S kull. 


Touch The Stars Adelpha ”LYRA”

Vårt nya tillskott i kenneln. Hon är en fodertik och det är tänkt att hon ska föra sina linjer vidare hos oss. Nya spännande linjer för oss och vi ser väldigt mycket fram emot att få se Lyra växa upp. 

Lyra är samägd med kennel Brintala Karen Wakefield i England.